BejelentésGazdagodj okosan!
Semmi sem lehetetlen,csak akarni kell és teljes szívből csinálni!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
"Egy vállalkozás nem képes talpon maradni ma,
ha csak azt ismétli, amit tegnap csinált,
ha nem növekszik, akkor elpusztul,
olyan mint egy élőlény, ha megáll a növekedésben, akkor haldokolni kezd."

Edgar Lawrence DoctorowÜdvözöllek a honlapon!

Soha nem gondoltam volna, hogy ezzel a céllal készíteni fogok egy weboldalt! Eddig pesszimista voltam az ilyes fajta dolgokkal kapcsolatban, de mióta saját bőrömön tapasztaltam a változást, azóta hiszek benne! Most már egy pohár vízre nem azt mondom,hogy félig üres, hanem azt,hogy félig tele van!

Egy olyan módszerrel tettem szert az első 6
számjegyű fizetésemre, amihez optimizmus
, kitartás
, jó kapcsolatteremtő készség
és talpraesettség
szükséges.

Korábban, ha ilyen üzenetet kaptam azonnal kitöröltem, igazából el sem olvastam. De egyik kedves barátom megkeresésének eleget tettem és meghallgattam. Jól tettem és az ő sikere láttán felbuzdultam és belevágtam. Nekem ő volt az élő példa arra, hogy ez nem átverés, igen is meg lehet csinálni!

Arra gondoltam, hogy ezt másokkal is megosztom, mivel ez egy olyan dolog, ami bárki számára elérhető, és ha már egyszer nekem is segített valaki elindulni a siker útján, én miért ne tehetném ugyan ezt, ha ezzel nekem is sikeresebb a munkám !?


Ez a munkalehetőség nem olyan, mint a többi.
Itt nincs megszabott munkaidő! Te osztod be a napod, te diktálod az ütemet! Természetesen minél többet foglalkozol vele, annál nagyobb lesz a sikered!

Sok olyan emberrel találkoztam életem során, akik azt mondták nem hisznek abban,hogy ilyen módon meg tudják változtatni az életüket. Nem hitték el azt, hogy egy kis talpraesettséggel és idő ráfordításával hónapról-hónapra egyre több pénzt látnak a számlájukon! Még úgy sem, hogy ott voltam rá én, az elő példa! Fontos, hogy elsősorban magában higgyen az ember és eldöntse, hogy komolyan szeretne-e változtatni az életén!?

Én döntöttem! Nem vagyok sem varázsló, sem menő üzletember. Egy egyszerű ember vagyok, aki a földön jár és aki jól döntött, mikor elhatározta, hogy megcsinálja! Úgy gondolom, ha elbukik a dolog, az csak rajtam fog múlni! Nem a vállalkozáson, nem a szomszédon, nem azon az emberen, aki meg sem hallgat, csak is rajtam!


Nem is kertelek tovább, várom mindazok jelentkezését, akik szeretnék megismerni ezt a módszert! Nagyon szívesen állok bárki rendelkezésére, aki úgy dönt szeretne plussz pénzt keresni. Legyen akár főallásban, vagy tegye ezt mellékállásként! Mindenkinek szíve joga eldönteni mivel és hogyan akar pénzt keresni.


Ha felkeltettem érdeklődését, a következő email címen várom a kérdéseit! Mindenre válaszolok!
gazdagodj01@gmail.com


Nem tagadom, magamnak készítettem egy fiókot, ahová Önök el tudják küldeni a levelüket. Ebben leírom a módszer lényegét, azután eldöntheti,hogy érdekli-e a lehetőség. Ha lát benne fantáziát, akkor a további kapcsolatfelvételről egyeztetünk!

Köszönöm, hogy elolvasták, remélem minél előbb Ön is elindulhat a siker útján!

Ne felejtsétek el megnézni a SZÉPÜLJ menüponot sem!Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?admin [ 2010-01-04 11:50 ]

Szia! Akkor kérlek írj egy elérhetőséget, és mindent elmondok részletesen! Szép napot!molnarne loke valeria [ 2009-12-16 23:52 ]

szia!! erdekelne a dolog


Hírek
Hasznos ajándékok Karácsonyra!

A SZÉPÜLJ menüpont alatt található termékek között biztosan találsz neked, vagy szeretteidnek hasznos, MINŐSÉGI ajándékot! Legyen az étredkiegészítő, alakformáló gél, fitness hajkezelés,immunrendszer erősítő gyümölcslé, stb... Ha tanács, segítség kell, várom a megadott email címre!

tovább >>
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!